На КПВВ «Каланчак» встановлюють прилади для виявлення небезпечних предметів

На КПВВ «Каланчак» встановлюють прилади для виявлення небезпечних предметів

Фото
Укрінформ
На адміністративному кордоні з окупованим Кримом на КПВВ «Каланчак» встановлюють рентгенотелевізійні інтроскопи, призначені для пошуку і виявлення заборонених і потенційно небезпечних предметів.

Про це у Фейсбуці повідомив постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич, передає Укрінформ.

«На КПВВ «Каланчак» монтують інтроскопи, з наступного тижня вже запрацюють», - повідомив Кориневич.

Крім того, додав він щодо ситуації на КПВВ «Каланчак», проводяться експрес-тести та вакцинація.

Постійний представник Президента в АРК зазначив, що напередодні Дня Соборності біля адмінкордону з Кримом було піднято Державний Прапор України, який обов'язково повернеться на окуповані території.

Читайте також: Уряд передав КПВВ «Каланчак» в управління Мінреінтеграції

«Сьогодні, говорячи про Соборність, ми говоримо про єдність і неподільність України і про те, що наш Державний Прапор повинен майоріти по всій території нашої держави, зокрема в Сімферополі, Севастополі, Ялті, Донецьку, Луганську. І він туди обов‘язково повернеться», - наголосив Кориневич.

Як повідомлялося, 6 грудня 2021 року рентгенотелевізійні інтроскопи було встановлено на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Фото: Anton Korynevych

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-