Ельзара Баталова презентувала у Кримському домі соціальний кліп «Страва з перцем»

Ельзара Баталова презентувала у Кримському домі соціальний кліп «Страва з перцем»

Відео
Укрінформ
У київському Кримському домі заслужена артистка України та заслужена артистка АРК Ельзара Баталова презентувала пісню «Страва з перцем», що стала її першим досвідом у створенні соціального кліпу із політичним підтекстом.

Як повідомила Баталова кореспондентові Укрінформу, презентований кліп демонструє її ставлення до проблем сьогоднішнього українського суспільства.

«Кліп був задуманий чотири роки тому і весь цей період тривала робота над ним. Сьогоднішня презентація показала, що проблеми суспільства, які тоді хвилювали мене, сьогодні нікуди не зникли, навпаки – вони лише загострилися. Так, моє амплуа – пісні про кохання, ліричні та народні пісні, але кліп «Страва з перцем» - це мій громадянський вчинок, заклик замислитися про те, в якому суспільстві ми живемо і що на нас чекає завтра», - сказала Баталова.

Розповідаючи про кліп журналістам, виконавиця зазначила, що «Страва з перцем» після її презентації доступна на каналі YouTube. За її словами, текст пісні має багато символів і сюжетна лінія в ній не властива її попереднім пісенним історіям, а ціль цього проєкту – змусити людей чути одне одного.

«Я хочу, щоб через розуміння правди ми всі, громадяни України, розпочали нормальний людський діалог. Давайте чути один одного скрізь – у сім'ї, у справах, у суспільстві. Давайте побачимо своє спільне майбутнє в нашій країні, давайте разом його будувати, а не вносити розлад та конфлікти», - сказала співачка.

Вона наголосила, що працюючи над кліпом вона не мала на увазі жодних конкретних політичних сил, а лише намагалася як мати та громадянка України висловити своє ставлення до реалій життя.

«На підтвердження цього хочу зазначити, що я сама виступила продюсером цього проєкту, не залучаючи нічиїх грошей та не орієнтуючись на чиїсь політичні погляди», - сказала Баталова.

Розповідаючи про своє багаторічне співробітництво з автором пісні «Страва з перцем» Сергієм Круценком, який став і режисером кліпу, Баталова зазначила, що їх поєднує спільна оцінка подій сьогоднішнього життя.

«У своїх фільмах та кліпах Сергій Круценко порушує соціальні теми, розкриває природу людини. Я згодна з його словами, що потрібно тверезо дивитися на сьогоднення, реально оцінювати події життя. Лише так можна йти вперед», – сказала співачка.

У кліпі «Страва з перцем» Баталова виконує роль телеведучої, яка веде дебати між політиками, що спілкуються специфічною лексикою та жестами, спостерігає за поведінкою олігархів, що купаються у грошовому дощі, за діями кандидатів у депутати, які борються за голоси виборців, а також сцени із життя сучасної школи, що показує реальне ставлення до системи освіти.

У кліпі використано орендований у Межигір'ї справжній золотий унітаз, куди героїня наприкінці сюжетної історії на знак протесту викидає свій мікрофон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-