Верещук відвідає КПВВ на адмінмежі з Кримом і зустрінеться з переселенцями

Верещук відвідає КПВВ на адмінмежі з Кримом і зустрінеться з переселенцями

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук відвідає КПВВ на адмінмежі з Кримом, огляне дамбу на Північно-Кримському каналі і зустрінеться з переселенцями та представниками Меджлісу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.  

«22-23 листопада на Херсонщині з робочою поїздкою перебуватиме віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 22 листопада Верещук огляне режимну та сервісну зони тимчасового контрольного пункту в’їзду/виїзду для автомобільного сполучення «Каланчак», ознайомиться з роботою ЦНАПу. Після чого відбудеться спілкування з представниками ЗМІ. Також віце-прем’єр-міністр України огляне дамбу на Північно-Кримському каналі.

Цього ж дня, 22 листопада о 18 годині, в ОДА відбудеться зустріч Верещук із внутрішньо переміщеними особами та представниками меджлісу кримськотатарського народу. За підсумками поїздки та наради, о 18:30, віце-прем’єр-міністр України знову поспілкується з журналістами.

23 листопада Верещук огляне режимну та сервісну зони КПВВ «Чонгар». Тут також заплановане спілкування з представниками ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-