Окупанти у Криму засудили українця до колонії за

Окупанти у Криму засудили українця до колонії за "спробу в'їхати на півострів"

Укрінформ
Підконтрольний Росії Джанкойський райсуд окупованого Криму засудив до півтора роки колонії суворого режиму громадянина України, за спробу «проникнути на територію півострова».

Про це повідомляють російські і кримські ЗМІ з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Росії з Криму, пише Крим.Реалії.

«В ході оформлення документів прикордонники з'ясували, що чоловік намагається ввести їх в оману і є не тим, за кого себе видає. Херсонець навмисно змінив установчі дані, оформивши новий паспорт, так як за ініціативою російських правоохоронців йому був заборонений в'їзд в Росію», – стверджують у російському відомстві.

Читайте також: До Росії етапували кримчанина, засудженого за листування в соцмережах

Повідомляється, що українець відбуватиме покарання в колонії суворого режиму. Ім'я та прізвище засудженого не повідомляється, його коментарі відсутні.

Як повідомлялося, після анексії Криму Росією на початку 2014 року між материковою Україною і півостровом пролягла формально адміністративна, але фактично – справжня межа. У Херсонській області на адмінкордоні з Кримом працюють три контрольних пункту в'їзду/виїзду – «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-