Волонтери скинули над окупованим Кримом тисячі листівок із нагадуванням про Україну

Волонтери скинули над окупованим Кримом тисячі листівок із нагадуванням про Україну

Відео
Укрінформ
Аеророзвідники-волонтери скинули над окупованим Кримом тисячі листівок з нагадуванням про Україну.
Про це повідомляє ТСН.

"Аеророзвідники-волонтери вирішили нагадати жителям півострова, що про них не забувають. Тисячі листівок з нагадуванням про швидке повернення до Батьківщини розлетілися над Армянськом. Розхвалені радіоелектронні комплекси російського воєнпрому виявились безсилими перед звичайними радіолюбителями", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією.

Міжнародні організації визнали анексію півострова незаконною і засудили дії Росії. Зокрема, за цей час було ухвалено три резолюції ООН щодо Криму. Водночас ряд західних країн запровадили проти РФ економічні санкції.

Читайте також: "Cуд" розгляне справи ще кількох кримчан, які відмовилися служити в російській армії

Відтоді минуло п'ять років, і ситуація на анексованому Росією українському півострові залишається напруженою: окупанти обрали тактику залякування і терору місцевого населення. Нині в Криму заборонена діяльність Меджлісу кримськотатарського народу. Хвиля за хвилею проходять репресії, обшуки і незаконні затримання. Країна-агресор нехтує основоположними правами і свободами людини та міжнародним правом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-