Порошенко назвав масові обшуки у кримських татар акцією залякування

Порошенко назвав масові обшуки у кримських татар акцією залякування

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вважає обшуки у більше ніж 30 кримськотатарських родинах в Криму акцією залякування російськими окупантами.

Про це він написав у Тwitter.

"Брутальні обшуки у більше ніж 30 кримськотатарських родинах в Криму. Це одночасна масова акція залякування кримських татар російськими окупантами. Показово, що це відбувається за лічені дні до українських виборів. Одразу після того як Меджліс кримськотатарського народу висловив мені свою підтримку", - наголосив Порошенко.

За його словами, усі обшуки і залякування – це слабкість окупантів, а "кримські татари – сильний, гордий та незламний народ".

Читайте також: “Суд” у Сімферополі заарештував п’ятьох кримських татар до 15 травня

"Ми щодня зміцнюємо міжнародну підтримку українського Криму та докладаємо надзусилля для того, аби якнайшвидше повернути півострів додому, в Україну", - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, так званий суд у Сімферополі заарештував п’ятьох кримських татар до 15 травня. Раніше у середу в окупованому Криму пройшли масові обшуки в будинках кримських татар, за якими відбулися затримання активістів "Кримської солідарності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-