Суд залишив під арештом російський танкер

Суд залишив під арештом російський танкер "Механік Погодін"

Укрінформ
Апеляційний адмінсуд Одеси залишив без змін рішення від 3 грудня 2018 року, яким було відмовлено судновласнику розблокувати у Херсоні російський танкер "Механік Погодін".

Про це повідомляє у Facebook Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

"Механік Погодін" залишається заблокованим – рішення апеляційного суду. 12 березня 2019 року в П’ятому апеляційному адміністративному суді (м. Одеса) відбулось судове засідання з розгляду апеляційної скарги АТ "Судохідної компанії "Волжське пароплавство» на рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 03 грудня 2018 р. по справі № 2140/1776/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "В.Ф. ТАНКЕР" до Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України та Капітана Херсонського морського порту про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити певні дії, скасування рішень.

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим залучено до участі у справі у якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача.

Рішенням П’ятого апеляційного адміністративного суду у задоволенні апеляційної скарги позивача відмовлено, рішення Херсонського окружного адміністративного суду залишено без змін", йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд Херсона відмовився зняти арешт з російського танкера "Механік Погодін"

Як повідомляв Укрінформ, у серпні 2018 року в Херсонському порту виявили і заблокували судно "Механік Погодін"під російським прапором, яке є в санкційному списку РНБО України. Приблизна вартість затриманого у Херсоні російського судна "Механік Погодін" та його майна разом становить близько 7 мільйонів доларів США.

Херсонський окружний адмінсуд відмовив судновласнику розблокувати у Херсоні російський танкер "Механік Погодін", який є в санкційному списку РНБО України.

Фото: Крим. Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-