Центр з надання адміністративних послуг для кримчан відкрився на Херсонщині

Центр з надання адміністративних послуг для кримчан відкрився на Херсонщині

Фото
Укрінформ
У п'ятницю в селищі Новоолексіївка Херсонської області урочисто відкрився ЦНАП, куди зі своїми проблемами можуть звернутися громадяни України, в тому числі, які проживають в окупованому Криму.

Про це повідомляє прес-служба Постійного Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим.

"ЦНАП створено у рамках виконання Меморандуму про взаємодію і співпрацю між Новоолексіївською селищною радою, Представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим та громадською організацією «Кримський Інститут стратегічних досліджень» (м. Київ) за фінансової підтримки Посольства Чеської Республіки в Україні з метою створення умов для поліпшення якості надання адміністративних послуг для громадян України, у тому числі тих, які проживають на тимчасово окупованій території України в Криму", - йдеться в повідомленні ППУ в Криму.

Читайте також: Громада на Волині перебудовує сільраду в дитсадок

За даними представництва глави держави в АРК, участь у відкритті Центру взяли представники посольства Чеської Республіки в Україні, Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, перший заступник Постійного Представника Президента України в АРК Ізет Гданов, офіційні представники обласної та районної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-