В окупованому Криму невідомі побили активіста

В окупованому Криму невідомі побили активіста

Укрінформ
Сьогодні в окупованому Криму невідомі напали на кримськотатарського активіста Різу Асанова, його побили, оголосивши це "останнім попередженням".

Про це активіст повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні, 02.01.2019, о 09.17 в районі окружної Білогірська при зйомках сюжету про автомагістраль "Таврія" на мене було скоєно напад, після закінчення зйомок. Я відчув різкий біль в області правого плеча. Помітив чорний довгастий предмет, схожий на палицю. Потім відчув різкий біль у потилиці. Після цього знепритомнів", - написав Асанов.

За його словами, опритомнівши, він виявив, що лежить біля своєї машини, після чого "почув чоловічий голос: "Це останнє попередження". Другий голос сказав: "У наступну нашу зустріч ти здохнеш".

Як зазначив Асанов, акцент нападників характерний для жителів материкової частини РФ.

За словами активіста, в районній лікарні у нього діагностували забої і струс мозку.

У поліції після того, як він написав заяву про напад, йому не видали підтвердження, що заяву зареєстровано.

Читайте також: Україна подала в ЄСПЛ документи про порушення прав людини в окупованому Криму

"У поліції написав заяву. Але при цьому мені ніхто не видав жодного підтвердження про мою заяву. Видали корінець, що я її здав. У всій цій історії все зрозуміло, крім чоловіка, який у поліції ходив, як свій, і йдучи, посміхався мені. Його, до речі, я помітив і в лікарні. Досвід показує, що це був не просто перехожий", - повідомив Асанов.

До посту він додав відео місцевості, де на нього напали.

Як повідомляв Укрінформ, 22 грудня за посередництва кримськотатарського активіста Різи Асанова Український дім у Польщі передав дітям кримських політв'язнів новорічні подарунки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-