СБУ взялася за мапу з

СБУ взялася за мапу з "російським" Кримом - глава Укртрансбезпеки

Укрінформ
СБУ розпочала процесуальні дії щодо працівників Укртрансбезпеки, які причетні до інциденту з картою Європи, що була продемонстрована членам Європейської бізнес асоціації і на якій Крим був зображений російським.

Про це інформує у Facebook голова Укртрансбезпеки Михайло Ноняк, який і продемонстрував карту.

"Хочу подякувати керівництву СБУ, яке оперативно відреагувало на мою заяву щодо з'ясування справжніх мотивів працівників Укртрансбезпеки, які причетні до інциденту з картою Європи. Розпочалися процесуальні дії. Сподіваюся, що найшвидшим часом ми отримаємо відповідь на питання що це було - свідома, умисна провокація проти державного органу чи проти мене особисто, чи неумисна, несвідома помилка чиновника", - написав Ноняк.

У своїй заяві про вчинення кримінального правопорушення Ноняк вказав, що презентацію з картою він побачив під час виступу - через брак часу.

Укрінформ звернувся за підтвердженням цієї інформації до СБУ.

Напередодні міністр інфраструктури Володимир Омелян доручив провести службове розслідування щодо використання головою Укртрансбезпеки Михайлом Ноняком мапи з "російським" Кримом.

Читайте також: Омелян взявся за главу Укртрансбезпеки через мапу з "російським" Кримом

Як повідомляли ЗМІ, у середу, 31 жовтня, в офісі Європейської бізнес асоціація відбувся круглий стіл, на якому голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк показав мапу Європи з "російським" Кримом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-