Масове вбивство у Керчі: загиблих вже 21

Масове вбивство у Керчі: загиблих вже 21

Укрінформ
Кількість загиблих в результаті збройного нападу в коледжі Керчі зросла до 21

Про це ТАСС повідомили в медичних службах.

"Померла дівчина. Таким чином, загиблих стало 21", - сказав співрозмовник агентства.

За даними на ранок 18 жовтня у реанімації були 12 із 44 постраждалих в результаті збройного нападу в окупованій Керчі. Глава МОЗ РФ Вероніка Скворцова заявила, що за ніч стан 3 важких постраждалих стабілізувався, пацієнти виходять з коми.

За словами Скворцової, головна причина смерті - вогнепальні поранення. У стаціонар потрапили ті, хто отримав поранення в результаті вибуху в політехнічному коледжі. «М'язи у дітей «фаршировані», лікарі витягають шайби і металеві кульки з різних органів. Кілька осіб втратили стопи і гомілки», - зазначається в повідомленні. Реабілітація постраждалих буде тривалою, попередила глава російського відомства.

Читайте також: Стрілянина у Керчі: 12 постраждалих досі в реанімації

Як повідомлялося, 17 жовтня учень 4-го курсу коледжу Владислав Росляков заклав саморобну бомбу в їдальні навчального закладу, а потім влаштував стрілянину. Після цього він наклав на себе руки в бібліотеці. 

Раніше повідомлялося, що загинули 20 людей, більш як 50 отримали травми і поранення. Підконтрольний Кремлю "уряд" анексованого Криму опублікував офіційний список загиблих унаслідок масового вбивства в Керченському політехнічному коледжі. Серед загиблих - п'ятеро викладачів навчального закладу і 15 студентів, у тому числі шестеро неповнолітніх.

Станом на ранок четверга 44 постраждалих унаслідок нападу в Керчі залишалися в лікарнях, з них 12 - в реанімації. 

Прокуратура АРК порушила кримінальне провадження за статтею "теракт" через події, що сталися у коледжі в Керчі. 

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що звернулася до голови контртерористичного управління ООН Володимира Воронкова і генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда з приводу масового вбивства в Керчі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-