Не теракт, а масове вбивство: Слідком РФ перекваліфікував стрілянину в Керчі

Не теракт, а масове вбивство: Слідком РФ перекваліфікував стрілянину в Керчі

Укрінформ
Слідчий комітет РФ перекваліфікував справу про стрілянину в керченському коледжі з теракту на вбивство двох і більше осіб.

Про це повідомляється на сайті відомства.

«Виходячи з картини злочину, слідство попередньо вважає, що цей молодик розстріляв людей, що перебували в коледжі , а потім вчинив самогубство. У зв'язку з цим кримінальну справу, порушену за ст. 205 КК РФ, перекваліфіковано на ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Прокуратура АРК дасть свою оцінку вибуху в Керчі

За даними Слідчого комітету РФ, на даний момент відомо про 17 загиблих. Початковий огляд тіл підтверджує, що вони померли від вогнепальних поранень. За даними відомства, стрілянину влаштував студент 4-го курсу коледжу 18-річний Владислав Росляков.

Раніше повідомлялося, що «порушено кримінальну справу за фактом вибуху у одному із коледжів міста Керчі за ознаками злочину, передбаченого ст. 205 КК РФ (терористичний акт)».

Сьогодні в політехнічному коледжі в Керчі спрацював вибуховий пристрій: загинули 13 осіб (за іншими даними - 18), ще близько 50 постраждали, більшість з них - діти. Telegram-канал Mash опублікував фотографію ймовірного терориста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-