Прокуратура АРК дасть свою оцінку вибуху в Керчі

Прокуратура АРК дасть свою оцінку вибуху в Керчі

Оновлено
Укрінформ
Прокуратура Автономної Республіки Крим дасть свою оцінку вибуху, що стався в коледжі у Керчі, та повідомить про дії української прокуратури.

Про це поінформувала речник генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

"О 15:25 в приміщенні прокуратури АР Крим заступник начальника відділу прокуратури АР Крим Роман Мурачов прокоментує вибух в коледжі в Керчі та дії української прокуратури", - написала вона.

Як заявив на брифінгу заступник начальника відділу прокуратури АР Крим Роман Мурачов, вже відкрито кримінальне провадження за фактом вибуху у коледжі в Керчі.

"На даний час прокуратура АРК зареєструвала кримінальне провадження за фактом вчинення терористичного акту. Ми перевіряємо усі можливі версії", - сказав він, додавши, що про подробиці розслідування буде повідомлено пізніше.

Як повідомлялося, внаслідок спрацювання в середу в політехнічному коледжі в Керчі вибухового пристрою загинули 18 людей, ще 40 постраждали, більшість з них - діти.

Читайте також: Вибух у Керчі: жертв вже 18, студент-терорист покінчив із собою

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про теракт, а Telegram-канал Mash опублікував фотографію імовірного терориста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-