Президент привітав Таврійський університет зі 100-річчям

Президент привітав Таврійський університет зі 100-річчям

Укрінформ
Президент привітав Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського зі 100-річчям з дня створення й подякував за патріотизм у протистоянні російській агресії.

Про це йдеться у привітанні Глави держави, інформує прес-служба Президента.

“За цей час Університет став провідним центром освіти і науки, alma mater для десятків тисяч висококваліфікованих спеціалістів. Глибоко вдячний за мужній та свідомий вибір, який ви зробили на користь патріотизму та протистояння російській агресії”, - зазначив Президент.

Порошенко переконаний, що відданість університету Батьківщині стане надійною запорукою нашої перемоги, і невдовзі синьо-жовті прапори гордо майорітимуть у вільному українському Криму.

Крім того, він висловив переконання, що високий професіоналізм співробітників ВНЗ сприятиме реформуванню освітньої сфери на нових інноваційних засадах, інтеграції національної вищої школи до європейського та світового інтелектуального простору.

Читайте також: Порошенко побажав успіхів українській команді "Ігор нескорених" у Сіднеї

Глава держави побажав колективу університету міцного здоров'я, мирного неба, щедрої долі та нових звершень в ім’я України.

Як відомо, Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського — вищий навчальний заклад IV рівня акредитації в Україні, до незаконної анексії Росією Криму в 2014 році розташовувався у місті Сімферополь в Автономній Республіці Крим. Із кінця 2015 року поновив свою роботу в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-