Порошенко побажав успіхів українській команді

Порошенко побажав успіхів українській команді "Ігор нескорених" у Сіднеї

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав учасників міжнародних спортивних змагань "Ігри нескорених-2018" та побажав успіхів команді в Сіднеї.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Ви з честю вибороли право представляти нашу країну на Іграх нескорених-2018 в Австралії. Кожен із вас уже є героєм і звитяжцем. Ви перемогли своєю наполегливістю, завзятістю, вірою в себе та, головне, – вірою в Україну. У боротьбі проти російського агресора ви, учасники АТО, нездоланні солдати Українського війська, продемонстрували свій характер, силу, міць і незборимий український дух. Ми пишаємося вами", - зазначив Порошенко.

За його словами, нині збірна команда у шести видах змагань матиме змогу показати усьому світові звитягу нескорених українців.

"Це буде ще одним беззаперечним доказом агресору у нашій непоборності. Переконаний, що ви гідно триматимете високу планку на австралійських Іграх нескорених. Бажаю усім вам міцного здоров’я, упевненості та перемог. Слава Україні!", - наголосив Порошенко.

Читайте також: Президент: Київ має всі умови для проведення Ігор нескорених

"Ігри Нескорених" - міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

Вперше "Ігри нескорених", засновані британським Принцом Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні.

Цього року у змаганнях, які відбудуться з 20 по 27 жовтня у Сіднеї, візьмуть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.

Торік Україна вперше взяла участь в "Іграх нескорених" у Канаді. Тоді в Іграх змагались 550 військовослужбовців та ветеранів. Українські спортсмени здобули 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-