Президент: Київ має всі умови для проведення Ігор нескорених

Президент: Київ має всі умови для проведення Ігор нескорених

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко вважає, в Україні є всі умови для прийняття Ігор нескорених, але за це треба поборотися.

Про це він заявив під час зустрічі з українською командою Ігор, повідомляє прес-служба глави держави.

“У нас є для цього абсолютна більшість умов. Рівень вашого виступу дає нам серйозні амбіції для заявки. Впевнений в тому, що це буде абсолютно реально. За це просто треба поборотися”, - сказав Порошенко та зауважив, що говорив із засновником міжнародних спортивних змагань "Ігри нескорених" Принцом Гаррі, що “після Сіднею в найближчі роки Ігри нескорених будуть в Києві”.

Спортсмени збірної повністю підтримали таку ідею глави держави.

Порошенко також подякував ветеранам-спортсменам за єдність і підтримку.

"Ви собі не уявляєте, з якою приємністю я згадую Торонто, коли вперше Україна прорвалася на світові змагання “Ігри нескорених”, - згадав Президент минулорічну участь у змаганнях нашої збірної ветеранів в Канаді та побажав успіху команді цьогоріч у Сіднеї.

У зустрічі з “нескореними” також взяли участь міністр оборони Степан Полторак та Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інші захворювання під час участі в антитерористичній операції Вадим Свириденко.

Як відомо, Ігри Нескорених – міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

Читайте також: Порошенко відвідав тренування команди Ігор нескорених

Вперше Ігри нескорених, засновані британським принцем Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні.

Цього року у змаганнях, які відбудуться з 20 по 27 жовтня у Сіднеї, візьмуть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

У минулому році Україна вперше взяла участь у Іграх нескорених в Канаді. Тоді в Іграх змагались 550 військовослужбовців та ветеранів. Наші спортсмен здобули 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових нагороди.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-