Прикордонники повідомляють про перебої в роботі двох КПВВ біля Криму

Прикордонники повідомляють про перебої в роботі двох КПВВ біля Криму

Укрінформ
На адмінмежі між Херсонщиною та Кримом у неділю виникли проблеми із пропуском громадян через два контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) - "Каланчак" та "Чаплинка".

Про це повідомило у неділю на своїй сторінці у Facebook Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України.

"Сьогодні в контрольному пункті "Каланчак" фіксуються перебої в оформленні транспортних засобів через роботи по відновленню бази даних української митниці. Пішоходи при цьому оформлюються встановленим порядком. Накопичення транспортних засобів на даний час відсутнє (перед КПВВ перебуває близько 25 автівок). Разом з тим, за інформацією громадян, які прямували через КПВВ "Чаплинка", навпроти, у так званому "пункті пропуску" окупантів, відсутнє електроживлення (резервні джерела також у них не працюють). Через таку обстановку у окупантів ні транспортні засоби, ні пішоходи не пропускаються", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пункт пропуску "Станиця Луганська" тимчасово призупинить роботу

Що ж до КПВВ "Чонгар", то він наразі працює у штатному режимі, зазначають в Держприкордонслужбі.

Прикордонники просять громадян врахувати дану інформацію при плануванні подорожей.

Як відомо, на території Херсонщини на адмінмежі з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) та "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-