Адвокат сказав, коли прохання про помилування Сенцова може дійти до Путіна

Адвокат сказав, коли прохання про помилування Сенцова може дійти до Путіна

Укрінформ
Адвокат з травня голодуючого українського політв'язня Олега Сенцова Дмитро Дінзе сподівається на передачу найближчим часом в Адміністрацію президента РФ документів щодо прохання матері Сенцова про його помилування.

Про це Дінзе сказав в інтерв'ю «Медузи».

«Його (прохання про помилування - ред.) переслали в комісію з помилування Ямало-Ненецького автономного округу. Копія листа лежить в управлінні Федеральної служби виконання покарань по Ямалу. Зараз готуються документи. Наскільки я розумію, все роблять швидко і найближчим часом документи надійдуть в адміністрацію президента», - сказав він.

За словами Дінзе, процедура підготовки відповідних документів, а також їхня передача може тривати близько місяця.

Разом з тим він підкреслив репресивність правоохоронної системи РФ.

Читайте також: Сенцов виглядає гірше, ніж на останніх фото - адвокат

«Ці комісії (з питань помилування - ред.) зараз практично не працюють, вони нікого не милують. Це показує репресивність нашої правоохоронної та державної системи. Гуманності від держави не дочекаєшся», - підкреслив адвокат Сенцова.

Як повідомлялося, 10 серпня Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова звернулася до комісії з питань помилування на території Ямало-Ненецького автономного округу з проханням якомога швидше розглянути прохання матері Сенцова про помилування її сина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-