Сестра Сенцова: Олег майже не встає

Сестра Сенцова: Олег майже не встає

Політв’язні
Укрінформ
Сестра незаконно засудженого до РФ українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан отримала від брата листа, в якому він пише, що вже «майже не встає» і «кінець близький, і це не про звільнення».

Про це Каплан написала на своїй сторінці в Facebook.

«Все не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав листа, він майже не встає. Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, жодних! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається», - зазначила Каплан.

Вона також нагадала, що ЄСПЛ наполягає про переведення в цивільну лікарню, причому ближче до місця прописки. Однак, за її словами, «Олег відмовився, сказав, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні у Лабитнангі, куди він вже потрапляв у реанімацію, над ним знущаються ще більше, ніж у тюремній».

«Я взагалі не уявляю, що можна зробити і як його витягти... все дуже погано», - резюмує сестра Сенцова.

Як повідомлялося, Сенцов, незаконно засуджений у РФ до 20 років колонії, 14 травня 2018 року оголосив голодування, вимагаючи звільнення усіх українців-політв'язнів Кремля. 28 травня Сенцов погодився на підтримуючу терапію.

Раніше у вівторок адвокат Дмитро Дінзе повідомив, що стан здоров'я Олега Сенцова погіршився.

Фото: MEDIAZONA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-