КПВВ на межі з Кримом: МінТОТ і Мінінфраструктури дадуть спільний брифінг

КПВВ на межі з Кримом: МінТОТ і Мінінфраструктури дадуть спільний брифінг

Укрінформ
Найближчим часом МінТОТ та Мінінфраструктури разом повідомлять, коли саме почнуться роботи з виконання урядової постанови №584 від 4 липня 2018 року.

В постанові передбачено належне облаштування контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ) "Каланчак" і "Чонгар", що розташовані на материковій Україні біля адміністративної межі з анексованим Росією Кримом.

Про це поінформував у Херсоні у розмові з кореспондентом Укрінформу міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш під час перебування в регіоні з робочим візитом.

"Я думаю, ми найближчим часом з Мінінфраструктури дамо спільний брифінг, або зробимо спільну заяву коли розпочнуться роботи - з термінами, з контрольними термінами", - сказав Черниш.

Читайте також: МінТОТ спростував чутки про закриття КПВВ на адмінмежі з Кримом

Він повідомив, що проект по цих КПВВ вже є, як і графік проведення робіт. "Міністерство інфраструктури зараз опрацьовує це... Там є просто низка питань бюрократичного характеру", - зазначив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщину прибув з робочим візитом міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш. Міністр ознайомився із станом готовності Херсонщини до вирішення важливих для жителів Криму питань, та наявними для цього в регіоні можливостями.

Кабінет Міністрів України 4 липня 2018 року ухвалив постанову №584 "Про виділення коштів для будівництва тимчасових контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію України/виїзду з неї для автомобільного сполучення та зон сервісного обслуговування перед ними". Згідно цієї постанови, Міністерству інфраструктури виділено майже 106 млн гривень для будівництва контрольних пунктів в'їзду-виїзду для автомобільного сполучення "Каланчак" і "Чонгар" на адміністративній межі Херсонської області з тимчасово окупованою територією АР Крим та зон сервісного обслуговування перед ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-