Уряд виділить понад 100 млн на облаштування пунктів пропуску з Кримом

Уряд виділить понад 100 млн на облаштування пунктів пропуску з Кримом

Укрінформ
Кабінет міністрів України виділить 105,98 мільйона гривень на облаштування контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ), що знаходяться на адміністративній межі з окупованим Кримом.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб у Facebook.

“Було ухвалено постанову про виділення 105,98 млн грн на облаштування контрольно-пропускних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ) Каланчак і Чонгар, що знаходяться на адміністративній межі з окупованим Кримом. Прийняте урядом рішення дозволить покращити умови перебування громадян під час перетину адміністративної межі, надасть можливість надавати адміністративні та транспортні послуги, створити комфортну сервісну зону, а також створити відповідні санітарно-гігієнічні умови на КПВВ”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Штатах вважають "сумнівним" новий вирок Балуху

Нагадаємо: починаючи з жовтня 2016 року МінТОТ неодноразово ставило питання щодо покращення умов перебування громадян на КПВВ, зокрема мова йшла про облаштування медичних пунктів, санітарно-технічного облаштування, необхідність відкриття центру адміністративних послуг, а також облаштування паркомісць для автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-