РФ не гарантує безпеку Керченського мосту — здачу ділянки переносять

РФ не гарантує безпеку Керченського мосту — здачу ділянки переносять

Укрінформ
Уряд РФ не гарантує безпеку автодорожньої ділянки Керченського мосту і переносить його відкриття на кінець 2019 року.

Про це з посиланням на офіційний інтернет-портал правової інформації РФ повідомляє агентство "Крыминформ".

"Уряд РФ вніс зміни у власне розпорядження, за яким об'єкти транспортної безпеки автодорожньої і залізничної частини Кримського мосту мають бути здані в експлуатацію до 1 грудня 2019 року. Документ опубліковано сьогодні", - повідомляє "Кримінформ".

Згідно з новим документом, роботи з забезпечення транспортної безпеки і оснащення відповідними технічними засобами усього Кримського мосту мають бути завершені до 1 грудня 2019 року.

Читайте також: Тріснула опора Керченського мосту - соцмережі виклали фото

"Раніше розпорядження передбачало окремі терміни здачі цих об'єктів для автодорожньої (30 квітня 2018 року) і залізничної (1 грудня 2019 року) складових транспортного переходу через Керченську протоку. Також, за розпорядженням уряду РФ, об'єкти транспортної безпеки на автопідходах з боку Криму і Кубані мають бути побудовані до 30 вересня 2018 року", - повідомляє "Крыминформ".

Таким чином, згідно нової редакції розпорядження уряду РФ, здача в експлуатацію автодорожньої ділянки Кримського мосту відстрочена більше, ніж на 1,5 року.

Як повідомлялося, відразу після окупації Криму в 2014 році Росія зробила будівництво транспортного переходу через Керченську протоку, що сполучає півострів з російською Таманню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-