Окупанти подовжили арешт трьом кримським

Окупанти подовжили арешт трьом кримським "диверсантам"

Укрінформ
Севастопольцям Володимиру Дудці, Дмитру Штиблікову та Олексію Бессарабову, яких звинувачують у нібито підготовці диверсій на території окупованого Криму, так званий Київський районний суд  Сімферополя продовжив арешт ще на два місяці, до 8 листопада.

Про це повідомляє Кримська захисна група.

Затримані у листопаді минулого року громадяни України вже 10 місяців перебувають за гратами. Нову постанову щодо продовження запобіжного заходу у формі утримання під вартою ухвалила «суддя» Янина Охота.

Кримській правозахисній групі стало відомо, що всіх трьох фігурантів «справи» доправили до «суду» з СІЗО Сімферополя. Засідання було відкритим, і родичів пропустили до зали.

Як повідомлялося, Дудку,  Штиблікова та Бессарабова затримали 9 листопада 2016 року в Севастополі. За версією ФСБ, вони є учасниками диверсійно-терористичної групи ГУР Міноборони України.

Читайте також: Окупанти винесли вирок ще одному "українському диверсанту" - 3,5 року

Кримська правозахисна група заявила, що громадяни України, затримані в Криму з серпня до листопада 2016 року у справі так званих «українських диверсантів» (Євген Панов, Андрій Захтей, Редван Сулейманов, Володимир Присич, Дмитро Штибліков, Олексій Бессарабов, Володимир Дудка, Глеб Шаблій, Олексій Стогній) позбавлені волі за політичними мотивами із порушенням фундаментальних прав і свобод і є політичними в’язнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-