Чийгозу вперше за 2,5 року принесли листи в СІЗО - адвокат

Чийгозу вперше за 2,5 року принесли листи в СІЗО - адвокат

Політв’язні
Укрінформ
Одному з лідерів кримських татар Ахтему Чийгозу 3 серпня вперше за час перебування під вартою в СІЗО Сімферополя принесли листи.

Про це написав у Facebook адвокат Чийгоза Микола Полозов.

"Уперше за 2,5 року тримання в СІЗО Ахтему Чийгозу принесли листи. Цілу пачку за весь цей час. Листи зі словами підтримки з України, Росії та інших країн. Ахтем Чийгоз попросив передати слова вдячності всім, хто підтримав його", - зазначив Полозов.

Він також додав, що на наступному засіданні, призначеному на 7 серпня, в ході дебатів прокурор Анастасія Супряга вимагатиме строк для його підзахисного.

Читайте також: У Криму завершили "судове слідство" в справі Чийгоза

Як відомо, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз був затриманий у січні 2015 року за участь у мітингу на підтримку територіальної цілісності України перед будинком Верховної Ради Криму 26 лютого 2014 року. Тоді мітингувальникам протистояли проросійські активісти, у тому числі з партії "Російська єдність", керівництво якої здійснював нинішній "глава" Криму Сергій Аксьонов. Російська влада анексованого Криму звинувачує Чийгоза в організації масових заворушень під час мітингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-