Полозов поскаржився російському омбудсмену на «кримське ФСБ»

Полозов поскаржився російському омбудсмену на «кримське ФСБ»

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов направив скаргу в так званий Київський райсуд Сімферополя на незаконні дії слідчого ФСБ, а також заяву з того ж приводу російському омбудсмену Тетяні Москальковій.

Про це адвокат повідомив в Twitter.

"Сьогодні мною були направлені скарга до Київського районного суду на незаконні дії слідчого ФСБ і заява омбудсмену Москальковій", - пише Полозов.

Як повідомляв Укрінформ, в середу, 25 січня, шість співробітників ФСБ затримали адвоката Миколу Полозова і повезли його на допит як свідка у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Раніше сам Полозов неодноразово попереджав, що його можуть насильно доправити на допит у ФСБ з метою виключення із справи Умерова як захисника. Адвокат кваліфікував своє затримання в Криму як викрадання і заявляв, що має намір оскаржити дії ФСБ в суді.

У п'ятницю в Москві Полозов відвідав російську Федеральну палату адвокатів і Адвокатську палату Москви, де подав відповідні заяви за фактом незаконних дій органів ФСБ відносно нього. Сьогодні Полозова оповістили про дату апеляції на рішення «Київського райсуду Сімферополя», що дозволив його допитати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-