Психіатричну експертизу призначили ще шістьом кримським татарам

Психіатричну експертизу призначили ще шістьом кримським татарам

Укрінформ
В анексованому Криму психіатричну експертизу призначили ще шістьом кримським татарам.

Про це у Фейсбуці повідомив адвокат Еміль Курбедінов.

"Сьогодні, також моєму підзахисному Вадиму Сіруку було представлено для ознайомлення постанову слідчого ФСБ про призначення примусової стаціонарної психіатричної експертизи стосовно шістьох кримських татар мусульман, у т. ч. і щодо Вадима. Всі шестеро - обвинувачені у "справі Хізб ут-Тахрір (Алієв М. Н., Сірук Ст. А., Бекіров І. Н., Куку Е-У. К., Алімов Р. М., Джеппаров А. Б)", - написав він.

Адвокат також заявив, що вони заявили про підтримку заступника голови кримсько-татарського Меджлісу Ільмі Умерова, який примусово пройшов психіатричне обстеження та був звільнений через місяць після вимушеного перебування в лікарні.

"Вони вважають, що немає будь-якої законної підстави проводити щодо них будь-які психіатричні експертизи, і робиться це лише для підстраховки слідства; зазначені дії слідства - принижують їхню честь та ділову репутацію; під час проходження амбулаторної експертизи вони відмовляються відповідати на питання, що стосуються справи - тому їм призначають примусові стаціонарні експертизи з поміщенням у психушку", - додав Курбедінов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-