Окупанти сформували в Криму дивізію для боротьби з

Окупанти сформували в Криму дивізію для боротьби з "диверсантами"

Укрінформ
У Севастополі сформована «47-я дивізія територіальної оборони», яка має допомагати «боротися з терористами і диверсантами».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Формування дивізії було завершено наприкінці серпня ц.р. В ході навчань «Кавказ-2016» один з батальйонів дивізії був піднятий по тривозі і приступив до виконання бойових завдань. Військовослужбовці взяли під охорону військові і цивільні об'єкти не тільки в самому Севастополі, а й в усьому Криму. Також були проведені навчання по затриманню і ліквідації диверсантів противника», - пишуть "Известия".

До складу нової "дивізії" входить кілька батальйонів територіальної оборони, які пересуваються на вантажних автомобілях і озброєні легкою стрілецькою зброєю і кількома мінометами. У разі тривоги на службу в «47-й дивізії тероборони» повинні прибути не лише резервісти з анексованого Криму, а й з інших регіонів Росії.

За словами представника Чорноморського флоту РФ, на навчання "Кавказ-2016" військовослужбовців запасу перекидали в Севастополь військово-транспортною авіацією.

Як повідомляв Укрінформ, бойовики з т. зв. "самооборони Криму" активно брали участь у захопленні півострова під час російської агресії, у переслідуваннях та вбивствах кримських татар та українських активістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-