Джемілєв на круглому столі в ООН закликав об'єднати зусилля щодо деокупації Криму

Джемілєв на круглому столі в ООН закликав об'єднати зусилля щодо деокупації Криму

Укрінформ
У штаб-квартирі ООН на круглому столі, присвяченому другій річниці прийняття резолюції про територіальну цілісність України, народний депутат України, Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв звернувся до країн із закликом об'єднати зусилля щодо деокупації Криму.
Про це повідомляється на офіційному сайті Мустафи Джемілєва в Facebook.
«У штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку відбувся круглий стіл на тему «Друга річниця прийняття резолюції ГА ООН «Територіальна цілісність України», який було організовано Постійним представництвом України в ООН.
Виступаючи на круглому столі, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв закликав міжнародне співтовариство продовжити дотримуватися положень резолюції, а також об'єднати зусилля з метою деокупації Криму», - йдеться в повідомленні.
У роботі круглого столу брали участь близько 100 учасників з різних країн-членів ООН, а також представники української діаспори, політологи та журналісти.
Раніше Укрінформ повідомляв, що Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв відбув до Нью-Йорка для участі у засіданні Ради безпеки ООН, що  відкривається 18 березня, з метою інформування про порушення прав людини в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-