На Куп’янському напрямку різко зросла активність ворога, тривають шість боєзіткнень

На Куп’янському напрямку різко зросла активність ворога, тривають шість боєзіткнень

Дані Генштабу
Укрінформ
На Куп’янському напрямку фронту різко зросла активність ворога, українські захисники здійснюють заходи з утримання позицій та нищать ворога.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці у Фейсбуці Генерального штабу Збройних сил України про ситуацію щодо російського вторгнення станом на 19:00 неділі, 26 травня.

Протягом доби на фронті відбулося вже 83 бойові зіткнення.

На Харківському напрямку без особливих змін. Ворог продовжує спроби покращити тактичне положення у районах Вовчанська і Липців. Біля останнього вдарив ще трьома КАБами. Загалом на півночі Харківщини сьогодні армія РФ скинула уже 22 керовані авіабомби.

На Куп’янському напрямку продовжуються шість бойових зіткнень із 21 з початку дня. Ворожі штурмові дії тривають в районах Новоєгорівки, Петропавлівки, Берестового та Греківки. Ще двох авіаударів завдали росіяни по територіях поблизу Богуславки і Шийківки.

На Лиманському напрямку триває бій в районі Тернів. Ситуація контрольована.

На Покровському напрямку відбулося вже 31 бойове зіткнення. Ворог, за підтримки авіації, спрямовує основні зусилля в районах населених пунктів Новоолександрівка, Сокіл та Уманське. Також завдав три авіаудари біля Скучного та Новоселівки Першої.

Читайте також: Британська розвідка вважає, що росіянам не вдасться створити «буферну зону» на півночі Харківщини

Продовжує бити керованими авіабомбами та некерованими авіаракетами на Времівському напрямку, біля Старомайорського, Урожайного і Ольгівського. Кількість боєзіткнень не змінилася.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 16:00, на Покровському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень, армія РФ втратила там 244 військовослужбовців, танк, дві бойові машини піхоти та три бронетранспортери.

Фото: Madeleine Kelly

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-