Сили оборони відбили одинадцять російських штурмів в районі Кринок

Сили оборони відбили одинадцять російських штурмів в районі Кринок

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники минулої доби відбили одинадцять штурмів армії РФ на лівому березі Дніпра в районі Кринок і чотири штурми - на Оріхівському напрямку - в районі Старомайорського, Роботиного і Новоандріївки.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомили у Телеграмі.

“На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 штурми, з них 1 в районі Старомайорського, 1 в районі Роботиного та 2 в районі Новоандріївки. Успіху не мали”, - ідеться у повідомленні.

На лівобережжі Дніпра, на тимчасово захопленій території Херсонщини росіяни здійснили 11 безуспішних штурмів в районі населеного пункту Кринки, зазнали втрат і відійшли на свої вихідні позиції.

Читайте також: На Куп’янському напрямку ситуація напружена, Сили оборони посилюють позиції

Українські бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

В операційній зоні за минулу добу зафіксований проліт 131 розвідувального БПЛА.

Як зазначив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою, проте контрольованою.

"На півдні ситуація залишається стабільно напруженою, проте контрольованою... Ворог стабільно "виконує план" по своїх втратах. Так само вони стабільно "виконують план" щодо співвідношення загиблих до поранених... Сьогодні більше сотні було у них втрат, і половина з них - це "двохсоті" (загиблі - ред.), - сказав Плетенчук в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Як повідомляв Укрінформ, на фронті за добу відбулось 110 бойових зіткнень.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-