Зеленський привітав працівників Держспецзвʼязку з професійним святом

Зеленський привітав працівників Держспецзвʼязку з професійним святом

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав працівників та працівниць Держспецзвʼязку України з професійним святом – Днем Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Дякую за фаховість усім нашим працівникам та працівницям Держспецзвʼязку України. Дякую за відданість Україні та готовність 24/7 бути на службі, бути уважними й ефективними у виконанні службових та воєнних завдань. Вітаю вас із вашим професійним днем!» – заявив Володимир Зеленський.

Читайте також: Зеленський привітав морпіхів зі святом: Наші воїни демонструють справжній героїзм

Президент наголосив, що саме завдяки таким фахівцям уже понад два роки повномасштабної війни українці користуються надійним зв’язком та крок за кроком нарощують захист держави, її спецструктур від ворожих кіберударів.

«Маємо пам’ятати й допомагати рідним та близьким тих наших людей, які, працюючи заради нашої держави, захищаючи Україну, віддали найдорожче – свої життя», – наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави відзначив працівників Держспецзвʼязку орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня, медалями «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни» та «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня 2021 року Кабінет міністрів погодив указ Президента про встановлення професійного свята – дня Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України - на 25 травня.

Згідно з текстом пояснювальної записки, запропонована дата обґрунтовується тим, що цього дня 2006 року постановою Кабміну було передбачено утворення адміністрації Держспецзв’язку на базі Департаменту спеціальних телекомунікаційних систем та захисту інформації Служби безпеки України, який було ліквідовано.

Фото: ОП

Відео: ОПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-