Скидали авіабомби і гатили з РСЗВ: на Донеччині через російські обстріли загинули троє людей

Скидали авіабомби і гатили з РСЗВ: на Донеччині через російські обстріли загинули троє людей

Укрінформ
У Сіверську на Донеччині від обстрілів російської армії загинули двоє чоловіків. Іще один загинув у селі Зелене Поле внаслідок вибуху авіабомби.

Про це у Телеграмі повідомляє Донецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«24 травня 2024 року під ударами армії РФ опинились Бахмутський, Краматорський та Покровський райони. У м. Сіверську загинули двоє чоловіків 63 та 71 років. Попередньо, ворог застосував РСЗВ й ствольну артилерію», - повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За їхньою інформацією, війська Росії також скинули керовану авіаційну бомбу на село Зелене Поле Іллінівської територіальної громади.

«Під завалами зруйнованого від влучання засобу ураження в будинку загинув 40-річний переселенець з Покровського району», - додають в обласній прокуратурі.

Зазначається, що серед поранених артилерійськими обстрілами - мешканці с. Новожеланне та м. Красногорівки: 38-річну жінку і 41-річного чоловіка доставлено до медичних закладів з осколковими пораненнями.

Пошкоджені домоволодіння й господарські споруди.

Читайте також: Армія РФ завдала авіаудару по Золочеву, пошкоджені житлові будинки та підприємство

Наразі розпочато розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляло агентство, армія РФ за минулу добу, 23 травня, здійснила 2 310 обстрілів Донецької області, влучання зафіксовані в дев'яти населених пунктах, де руйнувань зазнали 57 цивільних об’єктів.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-