Пам'яті поліцейського Ігоря Кушніренка

Пам'яті поліцейського Ігоря Кушніренка

Хвилина мовчання
Укрінформ
Був відданий справі, якій присвятив життя

Патрульний поліцейський Ігор Кушніренко загинув 6 березня 2022 року під час перестрілки, обороняючи Чернігів. Йому було 30 років.

Ігор народився 25 лютого 1992 року у селі Нова Басань Чернігівської області. До поліції прийшов наприкінці 2015 року.

Керівник правоохоронця, командир роти Максим Кобілецький зазначив, що Ігор під час навчання на початкових курсах майбутніх патрульних поліцейських показав себе відповідальною і сумлінною людиною.

Після проходження відбору чоловік став одним із 211 патрульних поліцейських, які у лютому 2016 року почали працювати у Чернігові. У 2019 році його призначили командиром взводу №1 роти №1 батальйону управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції.

Кобілецький сказав, що Ігор не соромився висловлювати свою думку і був цілеспрямованим та наполегливим.

«Ці риси Кушніренко проявляв і під час служби – вчасно і чітко виконував поставлені перед ним завдання. Ігор був відданий справі, якій присвятив життя», - заявив він.

Колеги кажуть, що чоловік був добрим напарником, справжнім професіоналом, на якого завжди можна було покластися у роботі, до якого прислухалися і який був прикладом для своїх товаришів по службі. За їхніми словами, він був відкритим і щирим і завжди був готовий підтримати інших людей та прийти їм на допомогу.

Після початку повномасштабного вторгнення росіян Ігор одним із перших став на захист України від ворога. Його життя обірвалося 6 березня 2022 року під час перестрілки на одній з вулиць Чернігова. Поховали поліцейського у селі Обмачів Ніжинського району Чернігівської області.

У загиблого залишилися дружина Лідія і маленька донька.

Лідія сказала, що її коханий був справжнім чоловіком – серйозним і порядним.

«При цьому він був ніжним, уважним і лагідним. Ми дуже любили одне одного. А коли в нас народилася донечка, він не міг нею натішитися. Я завжди знала, що ми за ним, як за кам’яним муром», - зазначила вона.

Колеги вважають, що Ігор був хорошою, доброю, мужньою і виваженою людиною, яка мала гарне почуття гумору.

«Він завжди мав гарний настрій та щиру усмішку. Кожного міг підбадьорити і кожному міг підняти настрій. Ігор надихав своїм оптимізмом. Він став для мене та моєї сім’ї дуже близькою людиною», - заявив товариш Артем Удовик.

Ті, хто знав Кушніренка, пам’ятатимуть його як чоловіка, який вірив у майбутнє України і любив свою рідну землю.

Вічна пам'ять Герою!

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-