На лівобережжі Дніпра Сили оборони за добу відбили 15 російських штурмів

На лівобережжі Дніпра Сили оборони за добу відбили 15 російських штурмів

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники минулої доби відбили 15 ворожих штурмів на лівому березі Дніпра у Херсонській області та п’ять штурмів- на Оріхівському напрямку Запорізької області.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомили у Телеграмі.

Протягом минулої доби в операційній зоні Сил оборони Півдня продовжилося контрбатарейне протистояння та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишав спроб вибити українські підрозділи із зайнятих позицій.

“На лівобережжі Дніпра тимчасово захопленої Херсонщини ворог здійснив 15 штурмів. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції”, - ідеться у повідомленні

На Оріхівському напрямку загарбники здійснили п’ять штурмів, з них чотири в районі Старомайорського та один в районі Малої Токмачки.

Читайте також: Ворог посилив штурмові дії в районі Кринок - Сили оборони

Російські війська здійснили артилерійські обстріли, завдали авіаційних ударів із застосуванням керованих авіабомб та некерованих авіаційних ракет, використали ударні дрони різних типів, продовжують здійснювати аеророзвідку.

В операційній зоні Сил оборони півдня за минулу добу зафіксований проліт 252 розвідувальних БПЛА.

Як повідомляв Укрінформ,17 травня на фронті відбулося 101 бойове зіткнення між Силами оборони і російськими загарбниками.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-