Зеленський у Хмельницькому заслухав доповіді щодо ППО і РЕБ на ключових об’єктах області

Зеленський у Хмельницькому заслухав доповіді щодо ППО і РЕБ на ключових об’єктах області

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи у Хмельницькому, заслухав доповіді щодо ППО і РЕБ на ключових обʼєктах області. Також йшлося про безпеку Хмельницької атомної станції.

Про це глава держави повідомив у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні – у Хмельницькому. День присвячений ситуації в області: безпекові питання, захист регіону, все, що стосується внеску Хмельницької області в оборону всієї нашої держави. Були детальні доповіді щодо ППО і РЕБ в області – на ключових обʼєктах. Ми обговорили безпеку Хмельницької атомної станції, загалом потенціал енергетики в регіоні та відновлення тих обʼєктів, які були пошкоджені російськими ударами», - відзначив Президент.

Відео: ОПУ

Також, за його словами, сьогодні в області презентували платформу «Зроблено в Україні». «Мав нагоду подякувати підприємцям регіону. Усім, хто зберігає робочі місця, забезпечує економічну основу для нашої держави. Зараз найважливіше – все робити на своєму рівні так, щоб уся Україна могла досягти потрібних результатів», - заявив глава держави.

Окремо він зустрівся з прикордонниками, курсантами Академії Державної прикордонної служби України.

Читайте також: Зеленський у Хмельницькому звернувся до українців

«Кожен, хто воює заради нашої держави, кожен, хто працює, щоб ми вистояли, усі, хто допомагають, – дякую вам і пишаюся вами», - відзначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, перебуваючи у Хмельницькому, Володимир Зеленський відвідав воїнів, які лікуються після поранень в одному з медичних закладів. Глава держави поспілкувався із військовослужбовцями та вручив їм державні нагороди.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-