Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпровському району зросла до восьми

Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпровському району зросла до восьми

Фото
Укрінформ
Кількість постраждалих від ворожого ракетного удару по Дніпровському районі зросла до восьми осіб.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Число постраждалих у Дніпровському районі зросло. На зараз відомо вже про вісьмох потерпілих», - написав очільник області.

Зокрема він зазначив, що важко поранено 23-річну дівчину, в якої відкрита черепно-мозкова травма. Ще зазнали поранень троє чоловіків – 32, 43 та 47 років, їхній стан середній, двоє – в лікарні.

Лисак нагадав, що атакували росіяни і Нікопольщину – п’ять разів обстрілювали з артилерії, понад 15 разів ударили дронами-камікадзе і тричі скидали снаряди з БпЛА.

«Дісталося Нікополю, Марганецькій, Мирівській, Покровській сільській громадам. Постраждали двоє людей», - заявив керівник ОВА.

За його даними, також пошкоджені п’ятиповерхівка, 16 приватних будинків і 5 господарських споруд. Серед понівеченого – адмінбудівля, інфраструктурний об’єкт, магазин, авто. Зачепило газогін та лінії електропередач.

Наслідки атак ще уточнюються, додав Лисак.

Читайте також: ППО збила ворожий «Орлан-10» на Дніпропетровщині

Як повідомлялося, військові РФ 23 квітня вдарили по Дніпровському району. Через ракетну атаку постраждали, попередньо, четверо людей: троє чоловіків – 34, 48 і 70 років та 72-річна жінка. Всі поранені госпіталізовані – у стані середньої тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-