Обстріли Костянтинівки і Слов’янська: відомо про одного загиблого і п'ятьох поранених

Обстріли Костянтинівки і Слов’янська: відомо про одного загиблого і п'ятьох поранених

Фото
Укрінформ
Армія РФ атакувала Костянтинівку й Слов’янськ, одна людина загинула, п'ятеро поранені, ще одну жінку з дитиною шукають під завалами.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ. 

"9 квітня 2024 року, близько 11:15, окупаційна армія РФ скинула на м. Костянтинівку, попередньо, авіаційну бомбу «КАБ-500», поціливши по житловому кварталу. В результаті удару в одній з квартир загинув 59-річний чоловік, а в двох інших оселях дістали поранення сусідки 90 й 70 років", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що донька однієї з жінок, яка знаходилась підчас атаки у неї в гостях разом зі своїм 12-річном сином, ймовірно, перебувають під завалами.

Пошкоджено 27 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, автомобіль, газопровід й лінію електромережі.

Крім того, о 17:45 ворог обстріляв м. Слов’янськ, де зазнали поранень троє мешканців. Двох жінок 53 та 66 років, а також 64-річного чоловіка ушпиталили. За попередніми даними, війська РФ застосували РСЗВ «Смерч».

Читайте також: Кількість постраждалих від атаки на Харків зросла до чотирьох

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Раніше повідомлялося, що у Донецькій області внаслідок обстрілів сьогодні, 9 квітня, щонайменше одна людина загинула, троє отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-