Ворог за добу 45 разів обстріляв Сумщину - загалом 254 вибухи

Ворог за добу 45 разів обстріляв Сумщину - загалом 254 вибухи

Укрінформ
Протягом дня росіяни здійснили 45 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, загалом зафіксовано 254 вибухи.

Про це у Фейсбуку повідомляє Сумська ОВА, передає Укрінформ.

«Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Есманьська, Глухівська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади», - йдеться в повідомленні.

Великописарівську громаду росіяни обстріляли з гранатомета (СПГ) (4 вибухи), міномета (28 вибухів), артилерії (24 вибухи), РСЗВ (16 вибухів), а також завдали ударів FPV-дронами (3 вибухи).

На Краснопільську громаду ворог скинув ВОГ з безпілотника (2 вибухи), також зафіксовано артилерійські та мінометні обстріли (15 і 3 вибухи відповідно).

Читайте також: На Сумщині вибухотехніки знищили п’ять нерозірваних російських авіаракет

По Шалигинській громаді війська РФ били з артилерії (4 вибухи) та мінометів (11 вибухів). У Зноб-Новгородській громаді сталися 3 вибухи внаслідок обстрілу з артилерії та 2 – з міномета.

На територію Новослобідської громади росіяни скинули 8 мін, а Середино-Будської – 16. У Юнаківській Миропільській та Глухівській громадах зафіксовано мінометні обстріли (24, 32 та 7 вибухів відповідно).

Хотінську громаду ворог атакував FPV-дроном. (1 вибух).  По Есманьській ударив з РСЗВ (7 вибухів) та мінометів (20 вибухів).

Читайте також: СБУ затримала російську агентку, яка готувала серію ударів по Сумщині

Білопільська громада зазнала ударів некерованих авіаційних ракет з гелікоптера (10 вибухів), скидання вибухівки з БпЛА (2 вибухи), обстрілу з АГС 10 вибухів) та артилерії (2 вибухи).

Як повідомлялося, війська РФ попередньої доби обстріляли 21 населений пункт Сумської області, пошкоджень зазнали дитячий садок, непрацююча ферма і дев’ять приватних будинків.

Фото ілюстративне: поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-