Росіяни атакували КАБами Козачу Лопань на Харківщині, є поранений

Росіяни атакували КАБами Козачу Лопань на Харківщині, є поранений

Укрінформ
Війська РФ вночі атакували керованими авіаційними бомбами Козачу Лопань Харківської області. Частина населеного пункту знеструмлена, поранений чоловік.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його словами, ворог вдарив КАБами по Козачій Лопані 20 березня о 3:45.

“Частина населеного пункту опинилася без електроенергії внаслідок пошкодження лінії електропередачі. Поранений 56-річний чоловік, він госпіталізований”, - наголосив Синєгубов.

Поряд із цим, за його словами, минулої доби ворожих артилерійських та мінометних ударів зазнали близько 20 населених пунктів області, зокрема Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне, Дворічна, Синьківка.

Під авіаударами перебували Козача Лопань, Мокра Рокитна, Веселе, Ізбицьке.

Внаслідок обстрілу о 16:42 Мокрої Рокитної Харківського району пошкоджене приватне підприємство.

О 13:10 у Федорівці Ізюмського району в полі внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета травмувався 47-річний водій трактора.

О 8:30 війська РФ скинули КАБ на Козачу Лопань. Пошкоджені два приватні житлові будинки, господарчі споруди, автомобіль, зазначив Синєгубов.

Читайте також: Росіяни вночі завдали удару по Дніпропетровщині, п'ятеро постраждалих

За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив 10 безуспішних атак у районі Синьківки.

За словами очільника ОДА, упродовж доби на Харківщині вибухотехніки розмінували 109,6 га території, знищили 357 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомив Синєгубов, за добу на Харківщині евакуйовані 19 дітей з родинами. На сьогодні евакуйовані із двох громад 133 дитини: з Вільхуватської - 33, з Великобурлуцької - 100.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська ввечері 19 березня обстріляли Куп’янськ із РСЗВ "Ураган", поранений поліцейський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-