Під час ракетного удару росіян по Одесі загинув фельдшер Сергій Ротару

Під час ракетного удару росіян по Одесі загинув фельдшер Сергій Ротару

Відео
Укрінформ
Унаслідок ворожого обстрілу при виконанні службових обов’язків загинув фельдшер Підстанції екстреної медичної допомоги №5 Сергій Ротару.

Про це повідомив у Фейсбуці Центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області, передає Укрінформ.

"Черговий підступний обстріл Одеси країною-терористом обернувся трагедією для Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області – сьогодні під час виконання службових обов'язків загинув фельдшер підстанції №5 міста Одеси Сергій Ротару", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, бригади №51 та №54 першими отримали виклик до потерпілих унаслідок ракетної атаки і вирушили на допомогу людям.

"Щойно медики взялися до виконання своїх службових обов'язків, ворог у найгірших терористичних традиціях вдарив удруге в одне й те саме місце. Загинув наш колега фельдшер ЕМД, загинули рятувальник ДСНС, багато людей отримали поранення, два автомобілі швидкої були понівечені уламками", – повідомили в центрі.

Там також зазначають, що зроблять все задля підтримки родини загиблого фельдшера.

Читайте також: Унаслідок ракетної атаки РФ в Одесі загинули ексзаступник мера та командир батальйону «Цунамі»

Як повідомляв Укрінформ, кількість загиблих унаслідок ракетного удару російських загарбників по Одесі зросла до 19 осіб. Серед жертв і постраждалих – місцеві жителі, медики та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Російські загарбники 15 березня вдарили по Одесі ракетами "Іскандер-М".

Наслідки ракетної атаки на Одесу / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-