Станція Краматорськ: штурмовик «Гамлет» розповість, чого бракує для перемоги

Станція Краматорськ: штурмовик «Гамлет» розповість, чого бракує для перемоги

Анонс
Укрінформ
Гостем сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ» стане командир підрозділу Р.У.Г. у складі 59 ОМПБр молодший лейтенант Гамлет Авагян («Гамлет»).

«Гамлет» брав участь в АТО з 2015 року, з 2016-го служить у ЗСУ за контрактом. До повномасштабної війни мешкав із родиною в Маріуполі.

У цьому випуску йтиметься, зокрема, про мотивацію іноземців брати участь у війні на боці України; секрети успішного штурму та низьких втрат; скільки потрібно часу, щоб стати штурмовиком; якому роду військ найважче на фронті; у чому головний промах російських пропагандистів; чого зараз бракує українцям, щоб здобути перемогу; як у Вірменії ставляться до України.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде 5 березня о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Читайте також: Рекрутинг є найефективнішим способом мобілізації - військова

Проєкт «Станція Краматорськ» – це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-