Президент: Сирський має карт-бланш на кадрові зміни в армії та в штабах

Президент: Сирський має карт-бланш на кадрові зміни в армії та в штабах

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на початку наступного тижня чекає на повернення Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського з фронту з конкретними пропозиціями щодо подальших змін в армії.

На цьому Володимир Зеленський наголосив у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«Щодня я в комунікації з партнерами, щоб ми могли отримати саме те, що необхідно. Щодня – доповіді військових. Щодня Головком та командувачі на фронті, саме там, де потрібно. У Головкома – карт-бланш на кадрові зміни в армії, в штабах – будь-які», - сказав Президент.

Він підкреслив, що всі українські командири мають знати фронт, бути із солдатами, сержантами, відчувати реальні потреби фронту.

«На початку тижня після повернення генерал-полковника Сирського з фронту я очікую його з детальною доповіддю та конкретними пропозиціями щодо подальших змін і наших дій», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Сирський на сході зустрівся з командирами бригад і відзначив бійців, які обороняли Орлівку

Також на наступний тиждень готується подальша робота з партнерами заради отримання зброї для України та безперервності підтримки.

Як повідомлялося, Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський за результатами заслуховування командирів на східному фронті ухвалив кадрові рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-