За допомогою українських дронів «Сич» розвідка знищила ворожої техніки на $100 мільйонів - Юсов

За допомогою українських дронів «Сич» розвідка знищила ворожої техніки на $100 мільйонів - Юсов

Укрінформ
Лише операторами спецпідрозділів Головного управління розвідки ЗСУ знищено ворожу техніку на понад 100 мільйонів доларів за допомогою українських безпілотників «Сич».

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник ГУР Андрій Юсов, передає Укрінформ.

««Сичі» себе дуже добре зарекомендували на полі бої. Лише операторами спецпідрозділів ГУР знищено ворожу техніку на понад 100 мільйонів доларів за допомогою українських безпілотників «Сич», – сказав Юсов.

Він зазначив, що спочатку це був розвідувальний дрон, тепер він зазнав модифікації і став ударно-розвідувальний.

Представник ГУР поінформував, що за допомогою безпілотників «Сич» ворожі сили і засоби, жива сила, бронетехніка, системи РЕБ можуть знищуватись вглиб до 50 кілометрів.

Він зауважив, що виробництво дронів у росіян розвивається дуже активно. За його словами, багато речей і рішень, які використовують українці, росіяни копіюють.

Читайте також: Федоров каже, що Україна цьогоріч виготовить тисячі безпілотників дальньої дії

Крім того, Юсов зазначив, що наразі ворог намагається максимально активно використовувати FPV-дрони, налагоджує як виробництво за допомогою іноземних комплектуючих, так і власне виробництво.

«Ворожий флот безпілотників – це серйозна загроза, тому Україні потрібно не стояти на місці і рухатись вперед», – наголосив представник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов поінформував про переваги українського ударно-розвідувального БПЛА «Сич» і закликав українців долучатися до збору коштів на ці безпілотники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-