Юсов: Розслідування авіатрощі російського Іл-76 триває, нових деталей немає

Юсов: Розслідування авіатрощі російського Іл-76 триває, нових деталей немає

Ексклюзив
Укрінформ
Розслідування авіатрощі російського літака Іл-76 триває, нових деталей наразі немає.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів у коментарі Укрінформу.

«Наразі нової підтвердженої інформації немає. Триває розслідування. Провадження відкрите Службою безпеки України. Коли буде можливість – будуть коментарі», – зазначив представник ГУР МОУ.

Водночас Юсов наголосив, що статус 65 військовополонених, яких Російська Федерація оголосила загиблими внаслідок авіатрощі Іл-76, в Україні не змінився.

Читайте також: Росія не надала доказів на підтвердження своїх заяв щодо аварії Іл-76 – США в ОБСЄ

Як повідомляв Укрінформ, 24 січня у Бєлгородській області РФ розбився літак Іл-76, який використовують для перевезення військової техніки і десанту. У Міністерстві оборони Російської Федерації стверджують, нібито в літаку перебували 65 полонених українських військовослужбовців, шестеро членів екіпажу і троє супроводжуючих.

Президент Володимир Зеленський доручив Службі безпеки України розслідувати обставини падіння літака, а Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України – з’ясувати долю всіх полонених. Глава держави також заявив, що Україна наполягатиме на міжнародному розслідуванні відповідної ситуації.

Представник ГУР МОУ Андрій Юсов поінформував, що РФ не дає згоди на проведення міжнародного розслідування авіатрощі літака Іл-76.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-