Для Укренерго розроблять посібник із документування російських злочинів для міжнародного суду

Для Укренерго розроблять посібник із документування російських злочинів для міжнародного суду

Укрінформ
Одна з найбільших у світі юридичних фірм безоплатно створить для НЕК "Укренерго" посібник із документування російських злочинів.

Про це Укренерго повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Документ міститиме огляд стандартів збору та опису доказів, які вважаються достатніми для відшкодування збитків у міжнародному інвестиційному арбітражному суді, а також найкращих практик, що склалися в національних та міжнародних судових процесах та які можуть допомогти притягнути РФ до відповідальності та відшкодування збитків, завданих інфраструктурі, активам та діяльності Укренерго", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посібник необхідний для правильного документування доказів для міжнародного суду.

Розробка документа є продовженням співпраці Укренерго та Pro Bono Платформи Секретаріату Енергетичного співтовариства. Завдяки цьому юридичні фірми та кваліфіковані незалежні юристи можуть долучитися до зусиль із відшкодування збитків, завданих критично важливій енергетичній інфраструктурі України.

Читайте також: Укренерго відновило частину обладнання підстанції на півдні

Як повідомлялося, Секретаріат Енергетичного співтовариства співпрацює з понад 50 міжнародними юридичними фірмами, які зараз пропонують українським компаніям підтримку з метою притягнення Росії до відповідальності за знищення та пошкодження об’єктів енергетичного сектору України.

Фото: Укренерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-