«Від КАБів сиплеться стеля»: Третя штурмова показала кадри з підвалів Авдіївського коксохіму

«Від КАБів сиплеться стеля»: Третя штурмова показала кадри з підвалів Авдіївського коксохіму

Відео
Укрінформ
Третя окрема штурмова бригада показала відео з підвалів Авдіївського коксохімічного заводу, де медики стабілізують поранених, а військові укриваються від обстрілів.

Відео викладене у Телеграмі Третьої ОШБр, передає Укрінформ.

"Кадри, зняті бійцями Третьої штурмової бригади. Всередині заводу військові укриваються від постійних обстрілів противника, а медики стабілізують поранених. Навіть тоді, коли від чергових КАБів сиплеться стеля", - зазначається у дописі під відео.

Читайте також: У районі Авдіївки відбили 27 атак, росіяни продовжують спроби захопити місто

Як повідомляв Укрінформ, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський розповів, що у межах міста Авдіївка тривають запеклі бої, Сили оборони проводяться рейдово-ударні дії для розширення логістичних коридорів.

Раніше він заявив, що командування вирішило відійти з позиції "Зеніт" на південно-східній околиці Авдіївки.

Читайте також: Найближчі дві доби вирішальні: що зараз відбувається в Авдіївці

У Третій окремій штурмовій бригаді повідомили, що російські окупанти у боях за Авдіївку застосовують фосфорні снаряди. Також загарбники скидають на українські позиції по 60 авіабомб щодоби. Однак українські підрозділи продовжують гідно протистояти противнику та завдають ворогу рекордних втрат, наголошується у повідомленні 3 ОШБр.

Ветеран АТО Євген Дикий розповів, що найближчі 48 годин будуть визначальними у битві із російськими загарбниками за місто Авдіївка.

Фото: Костянтин та Влада Ліберови

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-