Станція Краматорськ: військова «Кудрява» про ставлення до жінок на фронті та побутові проблеми

Станція Краматорськ: військова «Кудрява» про ставлення до жінок на фронті та побутові проблеми

Анонс
Укрінформ
Гостею сьогоднішнього випуску проєкту «Станція Краматорськ» буде військова Христина з позивним «Кудрява» - капітан Нацгвардії України.

Ведучими програми, яку Укрінформ готує спільно з Центром протидії дезінформації, є фотографи-документалісти Костянтин і Влада Ліберови.

«Кудрява» служить у НГУ з 2013 року, брала участь в обороні Рубіжного, Сєвєродонецька, Лисичанська, воювала на Бахмутському напрямку, має досвід командира групи та заступниці командира мінометної батареї.

Читайте також: Сили оборони знищили ще 1 090 російських загарбників

У цьому випуску, зокрема, йтиметься: про початок повномасштабного вторгнення на сході України у лютому 2022 року; ставлення до жінок на фронті та в суспільстві; можливість мобілізації в Україні за прикладом Ізраїлю; жіночі бронежилети та нагальні питання забезпечення; російські ІПСО на початку повномасштабного вторгнення; рекрутинг і його популяризацію; чому українці мають вчитися, як поводитися зі зброєю; армію ворога, яка є повністю деморалізованою, але не рахується з втратами; як війна змінює українське суспільство та повоєнне майбутнє України.

Відео: Укрінформ

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» можна подивитися у вівторок, 13 лютого, о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-