Сирський представив особовому складу нового командувача Сухопутних військ

Сирський представив особовому складу нового командувача Сухопутних військ

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський представив особовому складу командувача Сухопутних військ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Як передає Укрінформ, про це Сухопутні війська ЗС України повідомляють у Фейсбуці.

"Ми з Вами були великою родиною в складі Сухопутних військ. Я продовжую залишатись разом вами. Війна показала, що все що ми робили, а це тренування, навчання і ті заходи, які були вжиті напередодні вторгнення, здійснювались недаремно. Коли Президент запитав мене, хто буде командувати Сухопутними військами, в мене інших кандидатур навіть не було", - зазначив під час представлення Сирський.

Генерал-лейтенант Павлюк подякував головнокомандувачу за довіру та за роботу, пророблену для захисту країни. Висловив впевненість в тому, що взаємна підтримка є запорукою посилення війська та наближає Перемогу.

Читайте також: Павлюк зробив першу заяву після призначення командувачем Сухопутних військ ЗСУ

"Ми зробимо усе, щоб бути опорою для вас. Щоб ви завжди могли розраховувати на Сухопутні війська. Разом — ми є силою та ключем до Перемоги України", — у зверненні до головнокомандувача та до особового складу відзначив Павлюк.

Як повідомляв Укрінформ, указом від 11 лютого Президент Володимир Зеленський призначив Павлюка командувачем Сухопутних військ ЗСУ.

Фото: Фейсбук, Сухопутні війська ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-