Прикордонники отримали від благодійних організацій 50 автомобілів

Прикордонники отримали від благодійних організацій 50 автомобілів

Фото
Укрінформ
Державна прикордонна служба України отримала від благодійних організацій 50 автомобілів Volkswagen T5 для захисту кордону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Ми направили 500 000 доларів для придбання транспортних засобів на запит Державної прикордонної служби. Це внески міжнародних партнерів і приватних благодійників KSE Foundation. Придбані автомобілі пройшли повне технічне обслуговування та розширять можливості наших оборонців кордону”, – заявила директор KSE Foundation Світлана Денисенко.

Закупівлю, доставку та модернізацію автомобілів Volkswagen T5 провів благодійний фонд BGV Charity Fund.

За словами заступника голови Держприкордонслужби Сергія Сердюка, “автівки поповнять парк прикордонних загонів бригадного типу, які вже сформовані та продовжують формуватися в прикордонному відомстві для виконання завдань на лінії фронту”.

Читайте також: На Вінниччині для штурмової бригади придбали БПЛА та «глушилки» FPV-дронів

Такий тип отриманих транспортних засобів універсальний, оскільки їх можна формувати під виконання різнорідних, як спеціальних так і бойових, завдань.

База цих автомобілів дозволяє розмістити будь-яке обладнання, зокрема засоби зв’язку, безпілотної авіації, спостереження, здійснювати всі необхідні логістичні завдання та перевезення.

Як повідомляв Укрінформ, Дергачівська громада у Харківській області передала для прикордонників два пікапи JAC.

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-