На Луганщині п'яний російський військовий розстріляв товаришів по службі - ЗМІ

На Луганщині п'яний російський військовий розстріляв товаришів по службі - ЗМІ

Укрінформ
У т. зв. «ЛНР» військовослужбовець окупаційної армії під час пиятики убив з автомата двох товаришів по службі і поранив ще одного.

Про це російське опозиційне видання ASTRA повідомило в Телеграмі, передає Укрінформ

«За даними ASTRA, в районі окупованого села Курячівка Луганської області вночі 7 лютого було знайдено розстріляних військовослужбовців в/ч 36994 — 33-річного Рината Халілова та 43-річного Павла Ляшенка. Ще один військовослужбовець цієї військової частини 39-річний Юрій Генералов потрапив до лікарні з вогнепальним пораненням грудної клітки», - йдеться в повідомленні.

Генералов розповів, що вночі в полі вони з товаришами по службі випивали. Якоїсь миті виникла сварка, і 48-річний військовослужбовець Олександр Стеблін відкрив стрілянину з автомата.

Читайте також: На окупованих територіях росіяни намагаються заблокувати сервіси Google - Центр нацспротиву

Ляшенка та Халілов загинули на місці, Генералов поранений. Стебліна, який відкрив стрілянину, військовослужбовці змогли затримати своїми силами, а потім передали у військову поліцію.

Читайте також: Поліція показала одну з катівень у Херсоні, де росіяни утримували близько 90 українців

Як повідомляла ASTRA, 5 лютого в районі села Заболотівка Курської області з автомата на позиціях МО РФ під час служби було розстріляно контрактника в/ч 953071 34-річного сержанта Івана Захарова. Він помер на місці. За підозрою затримали товариша по службі Захарова — 41-річного сержанта Геннадія Амосова.

Як повідомляв Укрінформ, суд призначив довічне ув‘язнення російському військовому, який розстріляв у спину двох мирних мешканців Київщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-